Ma: 2019.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Csalt, lopott, garázdálkodott
police.hu 2018.04.25. 18:04:00

Békéscsabán és Szegeden történt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen.A 23 éves U. János 2017 decemberében, Békéscsabán, a Fövenyes utcában megütötte két autó vezetőoldali ablakát. Egyik üveg sem tört be, de az egyik gépkocsi ablaka megkarcolódott.

Ezután, 2018. január 8-án, Békéscsabán, egy élelmiszerboltból, majd egy számítástechnikai üzletből lopott, az utóbbi helyről egy laptopot vitt el. A rendőrök elfogták és lefoglalták tőle a gépet.

Ezen kívül januárban, szintén Békéscsabán, egy másik élelmiszerboltból is lopott, és egy autókereskedés telephelyéről elvitt egy személygépkocsit. A kerítést kibontotta, majd beült a kocsiba, amiben benne volt az indítókulcs. Elindult, kitörte a telephely kapuját, majd a Berényi úton táblának, villanyoszlopnak ütközött és felborult. Néhány nappal később Szegeden, egy apartmanházban szállt meg, de a szoba árát és az elfogyasztott italokat nem fizette ki. Azzal hitegette a személyzetet, hogy mindent utólag rendez, addigra egy svájci rokonától kap pénzt. Ez nem így történt, három nap után fizetés nélkül távozott a vendéglátóhelyről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az előzetes letartóztatásban lévő U. Jánost lopás, jármű önkényes elvétele, csalás és garázdaság bűncselekmények lekövetésével gyanúsítja. A nyomozás 2018. április 25-én lezárult, a büntetőeljárás iratait a rendőrség a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbítja a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

További friss információk
Eltűnés miatt keresi a rendőrség a 28 éves Poór Petra Szilviát (fotó)
Vetésforgó: új rendőrfőkapitánya van Baranya megyének - onnan érkezett, ahova az elődjét átirányították
Hanyag elegancia: lopott cipőben ment lopni
200 millió forintos drogfogás Budapesten - négyen bűnügyi őrizetben
Salgótarjánban és Cegléden fosztogató szlovák cigánybűnözőket kapcsoltak le a rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat