Ma: 2019.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Szeméremsértő „férfit” keresnek a szolnoki rendőrök (fotók)
police.hu 2018.05.09. 11:59:00

A Szolnoki Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen, kerékpárral közlekedő férfi 2017. szeptember 23-án, 18 óra körül, Szolnokon, a Tiszaparti sétányon és 2018. február 17-én, 18 óra 15 perc körül, ugyancsak Szolnokon, a József Attila út 63. szám előtti buszmegállóban nőket molesztált.

A második esetnél telefonnal rögzítették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki körülbelül 170-175 centiméter magas, 30-40 év körüli, rövid barna hajú. Az elkövetésekor sötétkék színű, pufi kabátot, fekete színű nadrágot és sötét színű cipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy - névtelensége megőrzése mellett - a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
Eltűnés miatt keresi a rendőrség a 28 éves Poór Petra Szilviát (fotó)
Vetésforgó: új rendőrfőkapitánya van Baranya megyének - onnan érkezett, ahova az elődjét átirányították
Hanyag elegancia: lopott cipőben ment lopni
200 millió forintos drogfogás Budapesten - négyen bűnügyi őrizetben
Salgótarjánban és Cegléden fosztogató szlovák cigánybűnözőket kapcsoltak le a rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat