Ma: 2018.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elfogatóparancs Stojka Martin ellen (fotó)
police.hu 2018.01.08. 15:45:00

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt.A nyomozás jelenlegi adatai szerint Stojka Martin szlovák állampolgár tudtával, ráhatására 11 éves lánya 2017. december 29-én, délután egy érdi hipermarketben eltulajdonította a sértett táskáját, amiben készpénz, mobiltelefon, okmányok, bankkártyák és egyéb személyes tárgyak voltak. A gyanú szerint ezt követően Stojka Martin elment egy érdi bankfiókhoz, ahol az előterében elhelyezett ATM automatából a lánya által eltulajdonított bankkártyákkal - jelenleg ismeretlen társával közösen - jogosulatlanul készpénzt vett fel.

A 35 éves férfi felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Pest megyei rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fényképeken látható Stojka Martint felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
Sikkasztás miatt keresi a BRFK ezt az élelmes fiatalembert (fotó)
Kábítószerrel kereskedtek - kattant a bilincs
Fenyegetett és rabolt, keresi a rendőrség (fotó)
Kukoricásban termesztett marihuánát egy 62 éves férfi
Csalás miatt körözték, a TEK emberei fogták el
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat