Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nem volt kedve bevonulni a börtönbe az érpataki cigánynak
Privatkopo.hu 2019.05.29. 18:17:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportjának munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály bevonásával 2019. május 28-án, Budapesten elfogtak egy szökésben lévő 27 éves érpataki lakost.A cigánybűnöző ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a lopás és garázdaság bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott összesen öt év és hat hónap szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Megállapították továbbá, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság is körözte járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt.

A nyomozók a többszörösen körözött férfira rokonai budapesti ingatlanjában találtak rá, ezt követően a jogerősen kiszabott büntetésének megkezdése érdekében büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat