Ma: 2018.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Eltűnés miatt keressük a 14 éves Kolossy Krisztinát (fotó)
police.hu 2017.11.26. 10:44:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Kolossy Krisztina eltűnése ügyében.A lány 2017. november 25-én, egy Budapest VIII. kerületi kulturális intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kolossy Krisztina körülbelül 170 centiméter magas, barna szemű, vállig érő barna hajú, szemüveges. Eltűnésekor fekete kötött sapkát, kapucnis fekete kabátot, fekete farmernadrágot és fekete félcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kolossy Krisztinát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

További friss információk
Nőt rúgott fejbe P. János
Életveszélyes szúrás
Drogdílereket fogtak a ferencvárosi rendőrök
Időseket fosztott ki egy 42 éves férfi
Több országon át menekültek a lopott fegyverekkel és ékszerekkel
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat