Ma: 2019.01.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Idős asszonyt fosztott ki
police.hu 2018.10.25. 10:43:00

Műszaki cikkeket és karórát vitt el egy idős asszony otthonából egy szegedi kerékpártolvaj. A rendőröknek három nap sem kellett a gyanúsított kézre kerítéséhez.A 43 éves férfi 2018. október 15-én, délután, egy szegedi presszóban találkozott a sértettel, aki az otthonában levő kazán javítására kérte meg a gyanúsítottat. Ezután mindketten az asszony lakására mentek, ahol az idős nő nem sokkal később elaludt, majd a férfi elvitte az ingatlanban található laptopot, televíziót és karórát.

A feltételezett elkövető három nap múlva kerékpárral közlekedett a belvárosban, amikor a rendőrök igazoltatták. A férfi sem a kétkerekűvel, sem a táskájában talált laptoppal és órával nem tudott elszámolni, ezért előállították.

Kiderült, hogy nem csak a nála levő biciklit, hanem korábban egy másikat is lopott Szegeden. A rendőrök tőle valamennyi vagyontárgyat lefoglalták. A gyanúsított vallomásában beismerte a bűncselekmények elkövetését, valamint azt is elárulta, hogy az asszonytól elvitt televíziót kinek értékesítette.

A férfival szemben kifosztás és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Besurranó cigányokat keres a rendőrség (fotók)
Kamu a Facebookon: egy nem létező rendőr „vallomása”
Eltűnés miatt keressük a 14 éves Torma Edinát (fotó)
Ilyen, amikor a cigány „segít”
Így „tüntettek” ők: fel akarták gyújtani az ország karácsonyfáját, díszlet szánkókat loptak el
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat