Ma: 2019.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Ilyen, amikor a cigány „segít”
Privatkopo.hu 2018.12.15. 6:02:00

Békéscsabán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, mert pénzt lopott egy nőtől. Felajánlotta neki, hogy segít vinni a táskáját, majd amikor leültek egy padra és a nő körülbelül fél percig nem figyelt, kivette a táskájából a pénztárcáját. A rendőrök egy nap alatt elfogták az enyveskezűt.Egy nap alatt elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint meglopott egy szarvasi nőt 2018. december 12-én, kevéssel 12 óra előtt, a békéscsabai autóbusz-pályaudvaron.

A 63 éves F. Mihály az egyik bevásárlóközpontban szólította meg az idős asszonyt. Beszélgetni kezdett vele, a bizalmába férkőzött és felajánlotta neki, hogy segít vinni a táskáját. Elkísérte az autóbusz-pályaudvarra, ahol leültek egy padra. Amikor a nő körülbelül fél percig nem figyelt a táskájára, a férfi kivette belőle a pénztárcát benne több tízezer forinttal és elment. Kicsit távolabb kiürítette a tárcát és bedobta egy szemetesbe.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a lopás vétség elkövetésével gyanúsítható férfit 2018. december 13-án elfogták, majd őrizetbe vették. A pénz egy részét megtalálták nála és lefoglalták.

További friss információk
16 éves, de már a nudliját mutogatja
Rendőrnek adták ki magukat a csalók
Elfogták az „unokázós” futárok irányítóját
Önbíráskodás miatt élvezték a rendőrség vendégszeretét
150 ezer forintért vett meg egy nőt a 48 éves szentlőrinci „madám”, Németországban akarta prostitúcióra kényszeríteni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat