Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fiatal nőt fogdosott, a rendőrség keresi a szeméremsértőt (fotó)
police.hu 2019.05.14. 8:41:00

A Békési Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2019. március 31-én, 2 óra 30 perc körül szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel.A nő egyedül indult haza egy szórakozóhelyről, a férfi követte, majd mögé lépett, fogdosta, utána szó nélkül továbbment. A nő gyorsan beszaladt abba a társasházba, ahol lakik, majd bezárta a lépcsőház ajtaját. Ezután hallotta, hogy a férfi rángatta az ajtót, megpróbálta kinyitni. Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiról, akinek az azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Várják azok jelentkezését, akik felismerik, vagy információval rendelkeznek róla, látták őt valahol. Bejelentést lehet tenni a Békési Rendőrkapitányságon (Békés, Rákóczi u. 13 szám, 06/66/411-644), vagy a Mezőberényi Rendőrőrsön (Mezőberény, Petőfi Sándor u. 12., telefonszám: 66/352-522). A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. Mindkét telefonszám díjmentesen hívható, a „Telefontanún” akár név nélkül is lehet bejelentést tenni.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat