Ma: 2019.02.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kábítószerrel kereskedtek - kattant a bilincs
Privatkopo.hu 2018.09.28. 7:36:00

Összehangolt bűnügyi akció keretében Baján és Kiskőrösön fogtak el két férfit, akik a gyanú szerint hasist és marihuánát árultak - tájékoztatott a rendőrség. A bíróság a napokban elrendelte a 24, valamint a 64 éves gyanúsított letartóztatását.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást egy 24 és egy 64 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a fiatalabb gyanúsított rendszeresen kábítószert szerzett be, illetve értékesített Magyarország területén, úgy, hogy idősebb társának utasításokat adott arra vonatkozóan, hogy mikor, mennyi és milyen kábítószert adjon át a vásárlók részére.

Az egyik ilyen alkalommal - 2018. szeptember 1-jén - a 24 éves férfi arra utasította társát, hogy egy pécsi férfinak adjon át kábítószert. A drog átadását követően a pécsi vásárlót a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták. Több mint egy kilogramm marihuánát találtak nála.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége, valamint a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akciót tartottak 2018. szeptember 20-án. Az akció keretében a TEK műveleti egysége a nyomozás során felderített, a kábítószer deponálására szolgáló bajai telephelyen elfogta az egyik, majd a KR NNI munkatársai Kiskőrösön a másik gyanúsítottat is.

A telephelyen történt kutatás során a rendőrök bruttó 2100 gramm barna, tömb alakú hasist, az épület előtt parkoló gépkocsiban - 22 csomagban - bruttó 2300 gramm marihuánát foglaltak le. Ezen kívül a kábítószer adagolásához szükséges gumikesztyűket, tárolóedényt, csomagolóanyagot és digitális mérleget találtak még. 

A 24 éves gyanúsított lakó- és tartózkodási helyein megtartott kutatás során több ezer eurót, mobiltelefonokat és SIM kártyákat is lefoglaltak.  

További friss információk
Miért nem jár letöltendő börtönbüntetés egy rendőr megtámadásáért?
Egy kisteherautónyi, Portik Tamás által rögzített hangfelvétel került a nyomozók birtokába: politikai botrány készülődik, nem lehetnek nyugodtak a bűnözők sem
Toroczkai: egy afgánnak is több joga van Magyarországon, mint egy magyarnak - így „védi” meg a kormány az országot a migránsoktól
Kihallgatták a jobbikos tévé volt főszerkesztőjét
Állítólag Orbán is unja már a fideszes korrupciót - de erre azért nem vennénk mérget
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat