Ma: 2020.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Több tízmilliós csalás gyanúja miatt letartóztattak egy ingatlanközvetítőt
Privatkopo.hu 2020.01.27. 10:40:00

Letartóztatták azt a 48 éves kaposvári nőt, aki több olyan sértettet is átvágott, akik ingatlant akartak venni. A gyanúsított tavaly egy ingatlanközvetítő cég képviselőjeként dolgozott a somogyi megyeszékhelyen. Korábban már kétszer is elítélték üzletszerűen elkövetett csalások miatt, egyik ügyben 6 év letöltendő börtönbüntetést kapott.A Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint a nő tavaly többekkel vételi ajánlatot kötött, a sértettek vételi biztosítékként 3 és 33 millió forint közötti összegeket utaltak, vagy adtak át neki. Ő azonban az átadott pénzt nem az ingatlanok megvásárlására fordította, hanem saját céljaira használta fel.

A pórul járt vevők közül csak egy sértett kapta vissza pénze egy részét. Mivel fennáll annak veszélye, hogy a gyanúsított elérhetetlenné válik, illetve újabb bűncselekményeket követ el, ezért elrendelték a letartóztatását.

További friss információk
Zenei fesztiválokon terjesztették a kábítószert - súlyosították a pár büntetését
Saját kislányát kényszerítette szexre egy kiskunhalasi moslék, 5-15 ezer forintot kért az 50 éves haverjától alkalmanként
Morálisan alkalmas-e a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara vezetésére egy olyan ember, akinek cége korábban vállalkozókat fosztott ki, családokat tett tönkre, napjainkban pedig verőlegényekkel juttatja érvényre gazdasági érdekeit?
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Feltételes kedvezménnyel engedték szabadon a pedofilt - nem meglepő módon ott folytatta, ahol abbahagyta
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat