Ma: 2018.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Emberkereskedők bilincsben
Privatkopo.hu 2018.04.19. 13:30:00

A rendőrök elfogtak egy győrszemerei férfit és egy asszonyt, akik megvásároltak két hajdúhadházi nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassák őket.A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat emberkereskedelem bűntette miatt egy 46 éves nő és társa, egy 34 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 14-én egy férfi Győrbe szállított két hajdúhadházi nőt, akiknek korábban munkát ajánlott. Azt állította, hogy a két nőnek egy győri asszonynál és férfi társánál kell takarítani.

A sértettek megérkeztek a munkaadóikhoz, akik szállást adtak nekik, majd másnap közölték velük, hogy megvásárolták őket, így ezentúl a győri párosnak fognak prostituáltként dolgozni. A két nő 2018. április 16-án el akart menni a lakásból, azonban az ott tartózkodó asszony bezárta az ajtót és nem engedte ki őket.

A sértettek - amint lehetőségük nyílt rá - kimenekültek a lakásból és azonnal értesítették a rendőrséget.

A rendőrök még aznap elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves győrszemerei asszonyt és társát, egy 34 éves szintén győrszemerei férfit.

A nyomozók mindkét személyt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A megyei rendőr-főkapitányság a büntetőeljárás során vizsgálja a sértettek vonatkozásában további bűncselekmények megvalósulásának lehetőségeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. április 18-án előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
„Gyermekvédelem” Magyarországon: a rendőrség „félrenyomozott”, a gyámhatóság a segítséget kérő anya ellen fordult
A bukott „sztárügyvéd” újabb húzása: 5 millió forint közös költséggel tartozik dr. Ruttner
Gyermekprostitúció: egy 15 éves lányt futtatott két cigány Ózdon és környékén
Következmények nélküli ország: így semmizték ki az adósokat és lehetetlenítették el a banki jelzálogjogok érvényesítését Lapis Andrásék
Bántalmazta és elhanyagolta gyermekeit egy tatabányai nő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat