Ma: 2020.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Európai Taxis Egyesület: a Budapest Airport azonnal bontson szerződést a Hori-Zone biztonsági céggel!
Privatkopo.hu 2020.01.27. 7:55:00

Az Európai Taxis Egyesület is megszólalt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kialakult áldatlan állapotokkal összefüggésben. Ahogy arról a Privatkopo.hu bűnügyi portál többször beszámolt: a Budapest Airport Zrt. által szerződtetett biztonsági cég emberei útszéli, fenyegető stílusban lépnek fel a Főtaxi vetélytársaival szemben. Alább az egyesület közösségi oldalán megjelentetett közleményt olvashatják.„Tisztelt Kollégák!
Feltételezhetően mindenki értesült azokról a negatív változásokról melyek a Liszt Ferenc repülőtéren történtek.

A Budapest Airport Zrt. megbízásából a Főtaxi jogosulatlan előnyeit biztosító őrző-védő cég ámokfutásba kezdett. Fizikailag és verbálisan napi szinten bántalmaznak hivatalosan szolgáltató kollégákat. Ennek itt a vége.
Követeljük a Budapest Airporttól, hogy a Hori-Zone biztonsági céggel azonnal bontson szerződést! A többségében büntetett előéletű bűnözőket távolítsa el a reptérről.
Követeljük, hogy a rendőrség az ügyben azonnal indítson nyomozást, ami nem mellesleg törvényben rögzített kötelessége is.

Itt jelentjük be, hogy a történtek miatt és a reptér visszaadása érdekében hamarosan demonstrációt szervezünk a repülőtérre és az odavezető utakra.

Kíváncsian várjuk Nagy Eleknek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének nyilatkozatát az ügyben. Aki nem mellesleg a Főtaxi többségi tulajdonosa is.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában elvileg az érdekeinket védi. A repülőtéren pedig kéz a kézben taxisokat veret a Budapest Airporttal közösen.”

További friss információk
Zenei fesztiválokon terjesztették a kábítószert - súlyosították a pár büntetését
Saját kislányát kényszerítette szexre egy kiskunhalasi moslék, 5-15 ezer forintot kért az 50 éves haverjától alkalmanként
Morálisan alkalmas-e a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara vezetésére egy olyan ember, akinek cége korábban vállalkozókat fosztott ki, családokat tett tönkre, napjainkban pedig verőlegényekkel juttatja érvényre gazdasági érdekeit?
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Feltételes kedvezménnyel engedték szabadon a pedofilt - nem meglepő módon ott folytatta, ahol abbahagyta
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat