Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Otthonában rabolták ki az idős asszonyt
Privatkopo.hu 2020.02.12. 10:42:00

Az Egri Rendőrkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt folytat eljárást két hevesaranyosi lakossal szemben, akiket őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.A gyanú szerint a 24 éves férfiak 2019. december 16-án, 23 óra 30 perc körül, egy bátori ház ablakán bejutottak az ingatlanba, miután a rajta lévő szúnyoghálót és rácsot leszerelték, majd az ott lakót a pénze átadására szólították fel.

Az idős sértett ennek eleget tett, megmondta hol találják a félretett összeget, így a támadók - két doboz cigarettával együtt - elvitték azt. Távozásuk előtt az egyik helyiségbe vezették a nőt, akit megfenyegettek, hogy onnan nem jöhet ki, valamint az esetről nem tehet bejelentést. A bűncselekmény következtében az asszony könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2020. február 11-én elfogtak, őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat