Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban marad a 13 éves fiút molesztáló nyugdíjas
Privatkopo.hu 2020.02.13. 9:51:00

Letartóztatásban marad a mindszenti „férfi”, akit korábban 10 év börtönre ítéltek. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt közölte, egyetért azzal, hogy a bíróság fenntartotta a szexuális erőszak miatt elítélt személy letartóztatását. A Szegedi Törvényszék egy 13 éves fiú sérelmére megvalósított szexuális cselekmény miatt mondta ki bűnösnek a mindszenti nyugdíjast.Korábban 10 év fegyházra ítélték, és 10 évre eltiltották a közügyektől azt a „férfit”, aki egy hirdetési újságban diákmunkát ajánlott kiskorú fiúknak. Az elsőfokú ítélet nem jogerős, ellene a vádlott és védője felmentésért, illetve a büntetés enyhítéséért fellebbezést jelentett be.

Mivel a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll, a törvényszék az ügyészség indítványára az elsőfokú ítélet kihirdetése után fenntartotta a terhelt letartóztatását.

A döntés ellen a vádlott és védője szabadlábra helyezés, illetve enyhébb kényszerintézkedés elrendelése végett jelentett be fellebbezést.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség egyetértett a törvényszék indokaival, ezért a letartóztatást fenntartó végzés helybenhagyását indítványozta az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla felé.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat