Ma: 2021.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Magukat magánnyomozónak kiadva zsaroltak egy hűtlen férjet
Privatkopo.hu 2021. 06. 01. 9:04:00

A Pécsi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt emelt vádat egy nő és párja ellen, akik 2 millió forintot zsaroltak ki egy férfitől.Az egyik vádlott a barátnőjétől tudomást szerzett arról, hogy kapcsolata van egy házas férfival, aki rendszeresen anyagi támogatást is biztosított szeretőjének. Mindezek miatt irigykedett barátnőjére.

A vádlott a párjának elmondta, hogy tudomása van a kapcsolatról, majd elhatározták, hogy a férjet megzsarolják, illetve megakadályozzák, hogy a férfi továbbra is kapcsolatot tartson a barátnőjével.

A pár 2018. év második felétől rendszeresen figyelemmel kísérte a férj és barátnője kapcsolatát a közösségi médián keresztül, adatokat szereztek be kapcsolatukról, illetve rendszeresen dokumentálták is a férfi megjelenését barátnőjénél. Emellett a vádlottak adatokat gyűjtöttek a férfi vagyoni helyzetéről is.

Ezt követően a nő egy fiktív e-mail címen keresztül felvette a kapcsolatot a férjjel, akit egy levélben tájékoztatott arról, hogy tudomással bírnak házasságon kívüli kapcsolatáról. A férjet megtévesztve azt állították, hogy őket, mint magánnyomozókat a férfi felesége bízta meg, hogy gyűjtsenek adatot a férj hűtlenségéről. Ekkor közölték, hogy amennyiben 2 000 000 forintot fizet, akkor a megbízás alapján a terhelő bizonyítékokat nem adják át a feleségnek.

A férj a zsarolóknak a pénzt kifizette.

Mivel azonban a kapcsolatot továbbra is fenntartotta barátnőjével, ezért a vádlottak elhatározták, hogy bosszút állnak, így álnéven felkeresték a feleséget, akit tájékoztattak férje hűtlenségéről.

Az elkövetők cselekménye a zsarolás bűntettének a megállapítására alkalmas, a bűncselekmény büntetési tétele 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztés.

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat