Ma: 2019.12.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vonaton raboltak a cigányok
Privatkopo.hu 2018.04.05. 9:46:00

A nagykátai rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 19 éves helyi férfival és 20 éves társával szemben, akik egy vonaton rabolták ki a 61 éves sértettet.A nyomozás adatai szerint R. Pál és A. Róbert 2017. december 7-én, hajnalban, a nagykátai vasútállomáson felszálltak egy vonatszerelvényre, ahol egy utast értékei átadására szólítottak fel, közben megöléssel fenyegették. Ezt követően a sértett csomagját és a ruházatát átkutatták, amelyből kivették a készpénzét és öngyújtóját, majd a helyszínről elmenekültek.

Az esetről a 61 éves férfi tett bejelentést a rendőrségre. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként azonosították a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét. A rendőrök R. Pált még aznap délután, Nagykátán elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Nagykátai Járásbíróság 2017. december 8-án elrendelt.

A férfi társát A. Róbertet a rendőrök az eljárás során ugyancsak azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves és a 20 éves férfiak ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

További friss információk
Drogozott egy kicsit, aztán kirabolt egy trafikot
Kikapós asszonykát üldöztek Pécsen, lövés is dördült
Letartóztatták a tanárát megkéselő diákot
Sz. Péternek nem fog gondot okozni a karácsonyi ajándékok beszerzése: kábítószer-kereskedelem miatt letartóztatták
Bérüket követelő ukrán vendégmunkások kalapáltak el nemfizető magyar vállalkozókat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat