Ma: 2019.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Biztonsági őrre támadt a cigányhorda Szombathelyen
Vasi Hazafi nyomán 2011.06.06. 9:35:00

Csoportosan támadták meg, majd meg is késeltek egy fiatalt az egyik szombathelyi szórakozóhelyen. Azóta olyan információk is eljutottak a Vasi Hazafi szerkesztőihez, hogy az éjszaka folyamán más helyeken is megjelent egy fiatalokból álló ötfős cigány társaság, akik méregették a vendégeket.Az áldozat elmondása szerint a hajnali órákban érkezett a 13-14 fős cigánytársaság - vegyesen fiúk és lányok - a szórakozóhelyre, ahová fizetés nélkül benyomultak. Egyedüliként volt biztonsági ember, ezért felszólította őket, hogy távozzanak. Miután erre nem voltak hajlandóak, erővel tessékelte ki őket. A cigánytársaság ekkor kezdett bevadulni. A tulajdonos kiérkező élettársát és a biztonsági őr barátnőjét is leköpték, megütötték.

Ezt már nem nézhette tétlenül és ekkor támadtak rá, visszaszorították a szórakozóhely előterébe, ahol már a teljes cigánybanda ütlegelését kellet állnia. A több mint egy tucat cigány őrült rohamát megpróbálva hárítani, egészen a szórakozóhely táncteréig hátrált. Megpróbált mindvégig szembe fordulni támadóival, ám a cigány nők ekkor hamutartókkal, üvegekkel és székekkel kezdték dobálni.

A széttört üvegekkel több helyen megvágták és megszurkálták. Aztán valószínűleg a kiérkező zsaruk hírére elkezdett pucolni a cigány csürhe. Csurom véresen utánuk rohant, elmondása szerint a rendőrök egy közeli utcában utolérték az elkövetőket.

A sérüléseit a kórházban kellett ellátni. Több helyen összevarrták a sebeit, többek között a karján és a fején is. Elmondása szerint a rendőrségen látta néhány elkövető kartonját, amelyek jó pár A4-es oldalt tettek ki. Arról egyelőre nincs információnk, hogy kit tartóztattak le és kit engedtek szabadon.

Egy hajszálon múlt, hogy nem lett szombathelyi Cozma-ügy. Így telnek a mindennapok a Béke-szigetén...

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Idős asszonyt fosztott ki a cigány - más is van a rovásán
Szakmai gyakorlatra vitte nevelt lányát egy salgótarjáni betörő
Úgy szárították a marihuánát, mint a ruhát - letartóztatásban anya és lánya
Csupán öt év börtönbüntetésre ítéltek egy brutális rabszolgatartót
Bordélyházat számolt fel a rendőrség Mosonmagyaróváron
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat