Ma: 2021.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Pestiriport.hu 2021. 06. 04. 17:09:00

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi 16 éves fiúval szemben. A nyomozás során keletkezett iratokat most átadták az ügyészségnek - írja a Pestiriport.hu.A gyanúsított 2020. augusztus 20-án, 1 óra után, Miskolcon, az Egyetemvárosban egy utcai padon alvó férfi - védekezésre képtelen állapotát kihasználva - ruházatából elvette a pénztárcáját, közel harmincezer forint készpénzzel együtt. A fiatalember az áldozata napszemüvegét, bakkártyáit, valamint a slusszkulcsát is eltulajdonította.

A járőrök a rendőrségi bejelentést követően 2020. augusztus 21-én, az esti órákban elfogták a fiatalkorút, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Rekordmennyiségű illegális potencianövelő szert foglaltak le a BRFK nyomozói
Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 57 éves férfit - egy orvosnő az áldozat
Szociális munkást bántalmazott a többszörösen büntetett előéletű nő
Letartóztatásban marad a 9 éves lányával erőszakoskodó négygyermekes „apa”
Brutális kegyetlenséggel halálra vertek egy nyugdíjast egy miskolci kondiparkban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat