Ma: 2020.09.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.06.26. 7:37:00

Késsel támadt anyja élettársára egy 41 éves férfi, majd amikor az eszköz visszafelé sült el és saját magát sebesítette meg, ájulásig szorította áldozata nyakát.„Megölöm a családom” - érkezett a rendőrségre 2020. június 24-én, 16 óra 10 perc körül a bejelentés, majd a hívó bontotta a vonalat. A segélyhívó központ kezelője azonosította a helyet, ahonnan a névtelen és adathiányos bejelentés érkezett.

Már a közelben jártak a riasztott egységek, amikor újabb, immár segítségkérő hívás érkezett a rendőrségre. A bejelentő elmondta, érdi házukban fia és élettársa összeszólalkozott, egyikük megsérült. A járőrök egy nőt és két férfit találtak a helyszínen. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőt kértek a házhoz. A sérültet kórházba szállították, a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúk kikérdezése megkezdődött. Néhány órával később körvonalazódni látszott a történet.

A gyanú szerint a házban élő, 41 éves S. János aznap többször meglátogatta a közeli kocsmát, sörből és borból annyit fogyasztott, hogy délután 4-re elmondása szerint úgy tért haza, ahogy szokott, „közepesen piásan”. Emlékei szerint a konyhában állva kezében tartotta a kését, amikor jött egy gondolat, hogy megszúrja anyja élettársát. A 66 éves férfi elhárította a hadonászó mozdulatokat, a kést szorító kéz elütése közben azonban a támadó saját combjába szúrta fegyverét. A vérzés miatt bepánikolva - hátulról - ájulásig szorította áldozata nyakát, akiről végül az anya rángatta le fiát.

A kórházban ellátott sérült támadó beismerte tettét, a gyanúsítás közlésekor az őt kihallgatónak annyit válaszolt: „Teljesen úgy volt, ahogy felolvasta”.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya S. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték az őrizetbe vett férfi letartóztatását.

További friss információk
Édesanyját rabolta ki
Harapással szerezte meg a csíkos szatyrot, rablás miatt állítják bíróság elé a 26 éves cigányt
Rabolt, lopott, a büntetés-végrehajtás is kereste - még csak 16 éves
Halálosan megsebesítette a feleségét egy sárospataki férfi, majd közlekedési balesetben ő is életét vesztette
Csak a szokásos: karókkal, botokkal „szórakoztak” a cigányok
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat