Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kamionosokat fosztogatott a cigánypár
Privatkopo.hu 2020.06.01. 11:15:00

A Lajosmizsei Rendőrős munkatársai 2020. május 31-én, hajnalban többrendbeli kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 50 éves nőt és egy 53 éves férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint a szekszárdi pár 2019 júniusában, szeptemberében és 2020. május 30-án, éjszaka, egy lajosmizsei pihenőhelynél összesen három kamiont fosztott ki. Minden esetben nyitott járművet választottak, és kihasználva, hogy a sofőrök a fülkében alszanak, a tehergépkocsikból különböző értékeket tulajdonítottak el. A tettesek készpénzt és mobiltelefonokat zsákmányoltak, ezzel alkalmanként több mint 100 000 forint kárt okoztak.

Május 31-én, hajnalban a biztonsági őr figyelt fel az asszonyra, őt feltartóztatta, és azonnal hívta a rendőröket. Az egyenruhások nem sokkal később a nő társát is megtalálták, és mindkettőjüket előállították, majd kihallgatták. A lajosmizsei nyomozók előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat