Ma: 2019.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ököllel ütötte a százéves asszony fejét - 9 évig fegyházban „kempingezhet”
MTI 2011.06.09. 8:32:00

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélt egy 100 éves asszony kirablásáért egy férfit szerdán a Kaposvári Városi Bíróság. Az ítélet nem jogerős.A 25 éves másodrendű vádlott, Tóth Imre az elsőrendű J. Kitti fiatalkorú és a 32 éves Városi Dániel harmadrendű vádlottal - mindhárman kaposváriak - állt a bíróság előtt.

Az elsőrendű vádlott - az ő édesanyja gondozta az idős asszonyt - megegyezett a barátjával, Városi Dániellel, hogy megszerzik a sértett értékeit. Másolatot készítettek a lakás kulcsairól, azokat átadták Tóth Imrének azzal, hogy így könnyen bejut a lakásba.

A lopással megbízott férfi múlt év áprilisában késő éjszaka tört be az idős asszony lakásába - az első- és a harmadrendű vádlott az utcán őrködött -, ám amikor a zajra felébredt a tulajdonos, a fején súlyos sérülést okozva ököllel többször megütötte, majd magához vette a lakásban talált pénzt és az ékszereket. A megszerzett zsákmány értéke 2,1 millió forint volt.

A fiatalkorú lányt lopásra való felbujtásért három év hat hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésre, míg a harmadrendű vádlottat bűnsegédként két év hat hónap börtönre ítélte a bíróság. Az ügyész az első és másodrendű vádlottak ítéletét tudomásul vette, a harmadrendű vádlott esetében súlyosbításért fellebbezett. A vádlottak és védőik a minősítés megváltoztatásáért, illetve felmentésért fellebbeztek.

További friss információk
Idős asszonyt fosztott ki a cigány - más is van a rovásán
Szakmai gyakorlatra vitte nevelt lányát egy salgótarjáni betörő
Úgy szárították a marihuánát, mint a ruhát - letartóztatásban anya és lánya
Csupán öt év börtönbüntetésre ítéltek egy brutális rabszolgatartót
Bordélyházat számolt fel a rendőrség Mosonmagyaróváron
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat