Ma: 2019.08.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Enyhítették a kiskorú nevelt lányát évekig szexuálisan zaklató hányadék büntetését
Privatkopo.hu 2019.05.07. 17:54:00

Egy többgyerekes, Veszprém megyei faluban élő házaspár együtt nevelte az 1994-ben született, az asszony előző házasságából származó kislányt. A későbbi sértett 9 évesen még rendszeresen szülei ágyában aludt. Ilyenkor az akkor 40 éves nevelőapja benyúlt a lányka pizsamájába és simogatta a nemi szervét.Hiába tiltakozott ez ellen a kicsi, a férfi még éveken át folytatta a molesztálását. Ezen kívül - 2005-től - a vádlott időről időre felszólította a lányt, hogy kézzel elégítse ki, például a fürdőszobában. Három évvel később a vádlott aljas módon azt is felajánlotta a megfélemlített gyermeknek, hogy kap tőle ötezer forintot, amennyiben orálisan kényezteti. A kislány ezt határozottan elutasította, de az ellen nem mert semmit tenni, amikor nevelőapja éjszaka fellopózott a szobájába, és ott szexuálisan zaklatta.

Már tizenhárom éves volt, amikor a korábban sikkasztásért elítélt vádlott felszólította a tinit, hogy együtt nézzenek pornófilmet - a férfi ekkor is intim helyen fogdosta a kislányt. A vádlott többször arra figyelmeztette a család legidősebb gyermekét, hogy nem mondhatja el senkinek a köztük történeteket, különben nagy baj lesz. Ezért történhetett meg, hogy a lány csak nyolc évvel később merte bevallani anyjának a vele megesett szörnyűségeket.

A vádlott gyanúsítotti kihallgatásán részben elismerte tettét, ugyanakkor azt mondta, az egészet nem gondolta komolyan, csak poénnak szánta. Tagadta, hogy ilyen alkalmakkor kielégült volna, és azt is, hogy benyúlt a kislányt bugyijába. A bíróságon kijelentette: a rendőrségen azért mondott ilyeneket, mert össze volt zavarodva.

A kislány azt vallotta, hogy szerinte a nagyapja sejtette, hogy mi zajlik közte és a nevelőapja között, ugyanakkor nem mert szólni az édesanyjának, mert nem tudta hogyan fog erre reagálni. A „közeledések” alkalmával a nevelőapja csúnyán és fenyegetően nézett rá, ezért nem mert ellenkezni - állította. Azt mondta neki: most kell megtanulnia, hogyan kell a férfiakat kielégítenie. Beszélt arról, hogy amikor utánament a vádlott a kazánházba, ismét arra „kérte”, hogy kézzel szerezzen neki szexuális örömöt. Már bejeződött az „aktus”, amikor rájuk nyitott a nagyapja.

Az anya, akit sokat dolgozott, így kevés figyelme jutott a gyerekeire, csak 2012 tavaszán szembesült a történtekkel, ekkor jelentette fel a férjét, akitől az előző évben elvált. A nagyapa szerint, mint vallotta, már a kezdet kezdetén jelek voltak arra, hogy zaklatja unokáját a lánya férje. Erről akkor bizonyosodott meg egyértelműen, amikor 2010 februárjában ő is lement a kazánházba, ahol veje éppen akkor húzta fel a nadrágját. Amikor unokáján számon kérte a történteket, az egy szót sem szólt, csak elvörösödött. Viszont kis idő elteltével odament hozzá, ekkor arra kérte, hogy ne szóljon az anyjának a látottakról. A nagyapa hallgatott, mert, mint mondta, nem akarta összeugrasztani a családot. Az előző időszakban azt tapasztalta, hogy a vádlott igyekezett mindenkit elküldeni hazulról, csakhogy kettesben lehessen a kislánnyal. A válóperes tárgyalás előtti napon ezt mondta a lányának: ha kell, van egy aduja, egy piros hetes… Azért nem mert előállni a nem mindennapi történettel, mert nem volt biztos abban, hogy majd az unokája mellette tanúskodik.

A történtek után hat évvel hirdetett ítéletet a Veszprémi Járásbíróság, ugyanis a férfi a 2012-ben kezdődött büntető eljárás közben lelépett Amerikába. Első fokon - 2018 tavaszán - távollétében ítélték az 56 éves vádlottat szemérem elleni erőszak és megrontás bűntette, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyolc év fegyházra.

Nemzetközi elfogató parancs alapján tavaly májusban hozták haza a vádlottat a tengerentúlról - azonnal letartóztatták.

A napokban másodfokon eljáró törvényszék, Solymosi István tanácsa, hét év fegyházra enyhítette a vádlott büntetését, részben az idő múlása miatt.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat