Ma: 2021.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Privatkopo.hu 2021. 06. 04. 8:31:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint a 33 éves O. Kálmán a 25 éves N. Ferenc közreműködésével 2021. májusában összesen másfél millió forint értékben vásárolt eladásra marihuánát 33 éves dílerétől, V. Gábortól, aki tököli otthonában árult kábítószert. O. Kálmán a beszerzett drogot Csepelen értékesítette tovább.

A csepeli rendőrök a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve 2021. május 28-án fogták el a három férfit. Az eljárás során több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot - növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port és tablettákat -, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, közel kétmillió forintot, továbbá műszaki cikkeket is lefoglaltak. Az elsődleges adatok szerint a három férfitől lefoglalt anyagok között marihuána, extasy, és amfetamin is volt, melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint.

A nyomozók a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2021. május 31-én elrendelt.

További friss információk
Rekordmennyiségű illegális potencianövelő szert foglaltak le a BRFK nyomozói
Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 57 éves férfit - egy orvosnő az áldozat
Szociális munkást bántalmazott a többszörösen büntetett előéletű nő
Letartóztatásban marad a 9 éves lányával erőszakoskodó négygyermekes „apa”
Brutális kegyetlenséggel halálra vertek egy nyugdíjast egy miskolci kondiparkban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat