Ma: 2018.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Rendőröket akart vesztegetni egy vietnámi férfi
Privatkopo.hu 2017.12.04. 6:57:00

Az egyenruhások egy autó csomagterében több ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A vietnámi férfi 300 ezer forintot ajánlott fel a ferencvárosi rendőröknek, amennyiben eltekintenek az intézkedéstől - tájékoztatott a nyomozóhatóság.A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2017. december 2-án, 16 óra 10 perckor intézkedtek Budapesten, a IX., Fék utcában egy 35 éves vietnámi férfival szemben. A férfi, amikor a rendőrök elhaladtak mellette, egy autó csomagterében pakolt, azonban a rendőrök láttán azt hirtelen lecsukta és zavartan, idegesen viselkedett. A rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, igazoltatták és ruházatát átvizsgálták, amelyben megtalálták az autó kulcsát.

A rendőrök az autót kinyitották és annak csomagterében több ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A férfi ezt követően 300 ezer forintot ajánlott fel a rendőröknek, amennyiben a további intézkedéstől eltekintenek. 

A rendőrök a vietnámi férfit a helyszínen elfogták, előállították és a zárjegy nélküli cigaretták miatt értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, illetve a vesztegetési szándék miatt az illetékes ügyészséget.

További friss információk
11 millió forintot csaltak ki idős emberektől
Bűnös: Fási Ádám 10 hónap börtönt kapott - 2 évre felfüggesztve - az őssejt-ügyben
Őrizetben a több tízmilliós csalás újabb gyanúsítottja
Rendőröket akart vesztegetni egy vietnámi férfi
Ingatlan adásvételi szerződéseket hamisítottak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat