Ma: 2021.03.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Csak a szokásos: „van egy cigid?” - rablók rendőrkézen
Privatkopo.hu 2021.01.15. 5:24:00

Az egyik feltételezett elkövetőt közvetlenül az elkövetés után fogták el a budapesti rendőrök; társa két nappal később feladta magát.A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2020. július 27-én, 0 óra 15 perc körül, Budapest VI. kerületében, az Eiffel téren egy ismeretlen férfi és társa először cigarettát, majd pénzt kért két fiatal fiútól. Elmondásuk szerint a Balatonra akartak eljutni.

Amikor a fiatalok az aprópénzüket akarták odaadni, az elkövetők papírpénzt követeltek és megfenyegették őket. A tettesek végül egy ezer forintos bankjegyet és kétszáz forint aprópénzt szereztek meg.

A budapesti rendőrök V. Sándort az elkövetés után még a helyszín közelében elfogták, míg S. Erik - az ellene kiadott körözés miatt - 2020. július 29-én feladta magát. Őket a nyomozók rablás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság a rablás bűntett miatt folytatott eljárást befejezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További friss információk
70 millió forintot fizetett ügyvédjének az ismert húsipari nagyvállalkozó, hogy befolyásos kapcsolatai felhasználásával „elsimítsa” a büntetőügyét
290 milliót csaltak ki egy hiszékeny kiskőrösi asszonytól
Elcsalta a bérházak építésére felvett 540 millió forintos bankhitelt
Luxusautókkal csalták az áfát a dél-alföldi bűnszervezet tagjai
Adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” ígéretével akarták becsapni egy cég képviselőit - pénzátvételkor kattant a bilincs
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat