Ma: 2021.07.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Befektetésre kért kölcsön, felélte a pénzt
Privatkopo.hu 2021. 06. 01. 9:48:00

Csalás miatt felelhet az az érsekvadkerti férfi, aki ellen befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát a rétsági nyomozók.A Rétsági Rendőrkapitányság csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 40 éves érsekvadkerti lakos ellen.

A férfi önmagát sikeres vállalkozónak kiadva a sértett bizalmába férkőzött, majd őt egy üzleti befektetés lehetőségével tévedésbe ejtette és tőle 2017. december 20-án és 2018. december 20-án több millió forint készpénzt kért kölcsön.

A gyanúsított a készpénzt nem fektette be, azt felélte, a kölcsönzőt pedig különböző kitalált történetekkel hitegette, majd részére elérhetetlenné vált, amelyet követően a sértett 2020 októberében feljelentést tett.

A férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

További friss információk
Újabb őrző-védő bűnszervezetet számoltak fel a NAV pénzügyi nyomozói - 4,5 milliárd forint áfát és járulékot csaltak el
Több mint hárommilliárd forint adót csalt az őrző-védő bűnszervezet
Befektetésre kért kölcsön, felélte a pénzt
Vesztegetés bírósági eljárásban: kedvező vallomásért cserébe rendszeres havi juttatást ajánlott a vádlott társának a volt rendőr alezredes
Letartóztatásban az idős férfi lakását elcsaló férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat