Ma: 2019.03.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Verte, kifosztotta és megerőszakolta cellatársát
HP 2018.04.09. 11:08:00

Több bűncselekmény miatt született vádirat egy kisalföldi férfi ellen, aki 2017 elején megverte, kifosztotta és megerőszakolta egyik cellatársát egy Győr-Moson-Sopron megyei büntetés-végrehajtási intézetben. Tettéért akár 12 év szabadságvesztésre is ítélhetik.A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint az előzetes letartóztatásban lévő győri férfi a későbbi sértettel együtt előzetes letartóztatás miatt került be a büntetés-végrehajtási intézetbe 2017. február 20-án, ahol közös zárkát kaptak.

A zárkában a vádlott már az első éjszaka meglopta társát: kivette az alvó férfi párnája alól a szekrénye kulcsát, majd onnan eltulajdonította a sértett több dolgát, köztük dohányzáshoz szükséges eszközöket és ruhaneműt.

A vádlott a közös zárkában a fogva tartásuk elejétől kezdve többször bántalmazta a sértettet, ezeket az eseteket „edzésnek” nevezte. A negyedik naptól kezdve már szexuális kapcsolatot is szeretett volna a sértettel, aki ezt határozottan elutasította.

Az elutasítás miatt a vádlott ekkor kitartóan bántalmazta a sértettet, őt kézzel és egy székkel is többször megütötte, megrugdosta. Miután a sértett a bántalmazástól erejét veszítette, a vádlott többféle szexuális aktusra is rákényszerítette a szinte magatehetetlenné vált sértettet, akit az aktusok után még többször újra meg is ütött.

A sértett a bántalmazások következtében számos zúzódásos sérülést szenvedett el, amelyek könnyű sérülésnek minősülnek, azonban a bántalmazás súlyosabb, csonttöréses sérüléseket is okozhatott volna.

A sértett kiszolgáltatott helyzetének az vetett véget, hogy a körletfelügyelők észlelték a sérüléseit, ezért orvost hívtak hozzá, az elkövetőt pedig elkülönítőbe helyezték.

Az ügyészség a vádlottat három bűncselekménnyel: szexuális erőszakkal, kifosztással és minősített testi sértéssel vádolja; vele szemben akár tizenkét év szabadságvesztés is kiszabható.

További friss információk
200 ezer forintot raboltak, 20 percig örülhettek neki
Megszülte, majd megölte újszülöttjét egy 23 éves nő
Turistacsalogatás: kegyetlenül összeverték az egyik német autógyár felsővezetőjét az egyik budapesti szórakozóhely előtt
Súlyosították a Teréz körúti robbantó büntetését: legkorábban 30 év letöltése után szabadulhat a fegyházból
2 ezer forintot érő mobiltelefont rabolt egy kiskorútól
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat