Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy szerelmes külföldi a kapcsolatrendezés sajátos formáját választotta Szigetmonostoron
Privatkopo.hu 2018.11.15. 4:40:00

Egy fiatal, Magyarország területéről korábban kiutasított férfi tért vissza az országba vasárnap, majd elment volt szerelme házához, Szigetmonostorra. Rosszul tette.A férfi, aki sem elfogadni, sem feldolgozni nem tudta, hogy véget ért a kapcsolat, azt tervezte, hogy rendezi a lány családjával a szerinte függőben maradt sérelmeit. Az ellentétek elsimítására azonban meglehetősen sajátos tervet dolgozott ki: kezét szigetelő szalaggal betekerte, ha rátámadna a család kutyája, beszerzett egy paprika spray-t és egy pár katonaságnál használt kesztyűt, hogy ha verekedni kell, fölényre tegyen szert, végül a fejére kapucnit húzott, arcára sálat tekert.

Éjfél után pár perccel így ment be a család hazába, ahol a szülői hálószobában az alvó apát paprika spray-vel lefújta. Az apa felébredt, dulakodni kezdtek, mire a betolakodó többször, ököllel megütötte őt. Eközben felébredt az anya is, aki a verekedést látva egy borosüveggel fejbe vágta a férfit, és ártalmatlanná tette. A szülők értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a hívatlan vendéget.

A rendőrség javaslatára az ügyészség két napon belül bíróság elé állította a magánlaksértés bűntettével és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntettével gyanúsított férfit. A férfit 2 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és 6 évre kiutasították Magyarország területéről.

További friss információk
Szédületes karrier 14 évesen: rabolt a cigánylány, aki ellen már két körözés volt érvényben
14 éves fiút akart kirabolni a késsel hadonászó cigány
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a cellatársukat megölő szombathelyi rabokat
A hitről akartak beszélgetni Ferenccel a felekezet tagjai, de ő inkább hozzájuk vágott volna egy ereszcsatornát
4 év és 6 hónap börtönbüntetés a trükkös lopásnak indult rablásért
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat