Ma: 2018.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Porszívó- és hidraulikacsővel bántalmazták a haragosukat
police.hu 2017.11.23. 12:51:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 30 és egy 19 éves férfival szemben.A rendelkezésre álló adatok szerint a keceli férfiak 2017. június 5-én, 23 óra körül elhatározták, hogy egy vélelmezett sérelmük miatt felelősségre vonják ismerősüket. Magukhoz véve egy-egy porszívó- és hidraulikacsövet, megjelentek a sértett keceli tanyájánál, ahol szóváltást követően ellökték a férfit, majd fején és oldalán több alkalommal megütötték a náluk lévő eszközökkel.

A sértett a bántalmazás következtében - az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján - életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A velük szemben folytatott nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek. 

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés lett a szóváltásból
Hatalmas pofonnal „jutalmazta” a segítségére siető mentőápolónőt egy részeg lány
Bilincsben a dohánybolti rabló
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Teréz körúti robbantás: életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a vádlottra
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat