Ma: 2019.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Saját, kiskorú unokáját ejtette teherbe a cigány
Privatkopo.hu 2018.11.01. 5:56:00

54 éves nagypapája rendszeresen erőszakoskodott a 14 éves lánnyal, aki nem mert szólni senkinek az esetekről, mert az elkövető veréssel fenyegette. A lány ezért meg is szülte gyermekét. A férfi ezt követően is erőszakolta a sértettet, aki végül 2014 novemberében tett bejelentést a gyámhivatalnál a történtekről.Anyja elhagyta, apja börtönbe került, nagymamája pedig meghalt, így nagypapája egy ideig egyedül nevelte a kiskorú lányt.

M. L. 2013 nyarán, az iskolai szünet idején kezdett el szexuálisan érdeklődni az unokája, az akkor 14 éves sértett iránt. Bement a lány szobájába és felszólította, hogy „adja oda neki magát”. A sértett nem mert sem sikítani, sem ellenállni, mert a vádlott megfenyegette, hogy megveri. Miután a vádlott korábban többször agresszívan viselkedett mind a sértettel, mind a saját gyermekeivel, ezért a sértett félt nagyapjától és engedett az erőszaknak.

Ezt követően a vádlott folyamatosan, változó rendszerességgel közeledett szexuálisan unokájához, azzal fenyegetve, ha nem közösül vele, kárt tesz benne és a saját gyermekeiben is. A sértett hosszúi ideig nem mert beszélni senkinek a borzalmakról.

Mivel a vádlott az együttlétek során nem védekezett, így a sértett teherbe esett és megszülte gyermekét 2014-ben.

Időközben a nagymama meghalt, és mivel a sértett maga is kiskorú volt, a gyámhivatal mindkét kiskorú mellé - a sértett és a csecsemő gyámjául is - a vádlottat jelölte ki. A gyermek születése után két hónappal a vádlott újra közeledni kezdett a sértetthez és mindig érvényesíteni tudta akaratát. A vádlott azzal fenyegette unokáját, hogy bántalmazni fogja őt és a gyermekét is, ha nem teszi meg, amit kér. A sértett úgy érezte nincs más választása, teljesen kilátástalannak érezte a helyzetét. Végül 2014 novemberében tett bejelentést a gyámhivatalnál a történtekről.

A férfi a tárgyaláson azt mondta, csak egyszer - amikor a baba megfogant - volt szexuális kapcsolata a gyermekkel, de még arra sem emlékszik, mert annyira be volt rúgva.

A bíróság a vádlottat első fokon 9 év börtönre ítélte, ezt másodfokon 12 évre súlyosították, valamint megszüntették szülői felügyeleti jogát.

További friss információk
Befejezték a nyomozást az afgán erőszakoló ügyében
Szüleit akarta megöletni egy 19 éves „hálás” fiatal
„Szívességi lakáshasználat”: sósavval öntötte le mohácsi szállásadóját egy férfi
Szamurájkardos támadás a ceglédi éjszakában
Elítéltek egy Tolna megyei nőt, aki megölte a szeretőjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat