Ma: 2019.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Saját „apja” erőszakolhatta meg a 4 éves ceglédi román kislányt
Privatkopo.hu 2018.12.13. 6:02:00
„Apja” erőszakolhatta meg a 4 éves ceglédi kislányt, október elején. Az „apát” tegnap, 11.30 órára idézték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves „férfit”, majd azonnal őrizetbe is vették a kihallgatása után. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a letartóztatására.

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást október elején, ismeretlen tettes ellen. A kislányt kórházba vitték, a gyámhatóság pedig azonnal kiemelte a családból a kisebbik gyermeket.

Az eset után a kislány „édesapjától”, nagypapájától és nagybátyjától is DNS-mintát vettek. A szülők tagadták az erőszakot. Azt állították, hogy a kislány veszélyes helyen játszott, és magára rántott egy kb. ötszáz kilós súlyt.

A nyomozók többször is hazugságvizsgálatnak vetették alá család férfitagjait, az elmúlt néhány hétben pedig többször is kimentek szakértőkkel a helyszínre, hogy rekonstruálják a szülők által elmondottakat. A nyomozás során összegyűjtött adatokból pedig arra a következtetésre jutottak, hogy nem baleset történt, hanem a saját „apja” erőszakolhatta meg a kicsit.

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat