Ma: 2020.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
18 éves lányra támadtak Nyíregyházán
Privatkopo.hu 2019.05.03. 14:11:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. O. 20 éves tiszarádi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. április 28-án, 21 óra körül, Nyíregyháza belterületén egy utcán sétáló lányt megtámadott, a száját befogta, és a földre rántotta, miközben életveszélyesen megfenyegette.

A sértettnek sikerült magát kiszabadítania a fogásból, és elmenekült a helyszínről. A 18 éves lány az eset során nem sérült meg.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították, és 2019. május 2-án, otthonában elfogták a feltételezett tettest.

A rendőrőrsre előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki vallomásában nem tudott magyarázatot adni a történtekre.

A gyanúsított a további eljárás során szabadlábon védekezhet.

További friss információk
Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség egy férfira, aki megölte alkalmi ismerősét egy tapétavágó késsel
Úgy megütötte a barátját, hogy majdnem életét vesztette
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Kiskorú lányát bántalmazta, nem először
Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat