Ma: 2019.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kalandosra sikeredett egy horgásztói szórakozás Borsodban
Privatkopo.hu 2018.09.26. 10:32:00

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.A vádirati tényállás szerint a vádlott 2018. április hónap elején, a reggeli óráktól kezdve családi, illetve baráti körben Szerencs-Ond külterületén található horgásztónál szórakozott, és ittas állapotba került.

A társaság tagjai közül egy személy - a későbbi sértett - szintén ittas állapotban szóváltásba keveredett a többiekkel, majd a délutáni órákban egyedül hazaindult. A vádlott és a sértett testvére megpróbálták visszatartani, ez nem járt sikerrel, ezután amikor a gépjárművel hazaindultak, a vádlott észlelte az út szélén közlekedő sértettet, akit ismét arra hívott fel, hogy menjen velük haza. A vádlott a sértett férfit a jármű felé terelte, de ő ellenállt és elesett, ezután segítségért kiabált azzal, hogy őt bántalmazzák.

A vádlott visszaült a kocsiba, aztán mégis úgy döntött, hogy a sértettet hazaviszi, de ebbe a sértett továbbra sem egyezett bele, és mivel nem hagyták békén, felmászott egy villanyoszlopra. A vádlott utánanyúlt, a lábainál fogva a földre rántotta, és egy alkalommal, ököllel arcon ütötte. A sértett gyalogosan elment a helyszínről, de útközben rosszul lett, ezért egy közeli lakóházban kért segítséget, így a mentők kórházba szállították.

Az ütés következtében a sértett a bal állkapocstest törését és jobb alsó őrlőfoga traumás elvesztését szenvedte el.

A vád tárgyát képező súlyos testi sértés bűntette 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Mivel a vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon van, az ügy megítélése egyszerű, és a büntetés célja tárgyalás nélkül is elérhető, az ügyészség az új büntetőeljárási törvényben szabályozott büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
A hitről akartak beszélgetni Ferenccel a felekezet tagjai, de ő inkább hozzájuk vágott volna egy ereszcsatornát
4 év és 6 hónap börtönbüntetés a trükkös lopásnak indult rablásért
Pénzt kért, nem kapott, erőszakkal elvette
Köszönés helyett: súlyos sérülést okozott az ismerősének
Buszvezetőre támadt a piás Zoltán
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat