Ma: 2019.08.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Járdánházán nem jó ötlet beszólni a pultosnőnek
Privatkopo.hu 2019.05.28. 8:51:00

2018. szeptember végén az ügy sértettje Járdánházán, egy szórakozóhelyen italozott, azonban ittas állapota miatt a pultosnő már nem akarta kiszolgálni, így szóváltásba került vele, és trágár módon szidalmazta. A pultosnő a történteket elmondta a hozzátartozóinak, és a délutáni órákban a három vádlott közül ketten megérkeztek a szórakozóhelyre.Az egyikük azonnal kérdőre vonta a sértett férfit, hogy miért beszélt csúnyán a feleségével. A másik vádlott a nála lévő önvédelmi gázspray-vel lefújta a sértettet, míg a férj - két alkalommal - ököllel arcon ütötte, amitől az italbolt teraszának korlátján átesett.

Ekkor érkezett meg a harmadik vádlott, mire a sértett megpróbált elmenekülni, és az egyik közelben lakó ismerőse lakása felé futott. A vádlottak üldözőbe vették, és ketten utolérték, egyikük az oldalán megrúgta, de a sértett védekezésül egy kerékpárt dobott hozzá, majd dulakodásba kezdtek, aminek az vetett véget, hogy a másik vádlott két alkalommal fejbe rúgta a sértettet.

A sértett férfi a bántalmazás eredményeként 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, azonban magánindítványt nem terjesztett elő. Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében - figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak - tárgyalás mellőzésével, két vádlottal szemben pénzbüntetést, egy vádlottal szemben pedig próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat