Ma: 2018.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Önbíráskodás egy betonkeverőért
HP 2018.03.27. 12:30:00

Vádat emelt az ügyészség egy lajosmizsei nyugdíjas ellen, aki egy éve, Tiszaalpáron úgy akarta megszerezni a sajátjának hitt betonkeverőt, hogy annak tulajdonosát életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta.A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a 66 éves, lajosmizsei vádlott 2017. március 24-én, délután elment egy tiszaalpári üzletbe, hogy az üzlet tulajdonosától elvigyen egy betonkeverőt. A vádlott azt hitte, hogy a betonkeverő felerészben az ő tulajdona, azonban valójában nem volt az övé.

A boltos hölgy közölte a vádlottal, hogy nincs nála a betonkeverő, ekkor a vádlott szóváltásba keveredett vele. Trágár szavakkal szidni kezdte, majd megszorította a sértett mindkét halántékát. Közölte a nővel: ,,ha vasárnapig nem lesz itt, az udvarban a betonkeverő, akkor megdöglesz". Ezután a vádlott elindult kifelé, de közben hadonászott. A sértett védekezésként maga elé tett egy partvist, de a vádlott visszalépett, kicsavarta a kezéből, és egyszer ököllel a nő arcába ütött. A vádlott ezt követően távozott a helyszínről.

A sértett a bántalmazás miatt a fején nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és könnyű testi sértés miatt kérte a vádlott megbüntetését.

A büntetlen előéletű, szabadlábon védekező vádlottat az ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérletén kívül könnyű testi sértés vétségével vádolja. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bizonyítani akarta „dominanciáját” a 17 éves cigány, ezért agyonverte zárkatársát
Mentősre támadt az ellátásra szoruló férfi
15 és 16 éves fiúk raboltak Berettyóújfaluban
Rablás Tiszabezdéden
Iskolai vérontással fenyegető hülyegyereket állítottak bíróság elé
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat