Ma: 2019.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült
Privatkopo.hu 2018.04.24. 12:46:00

Elrendelték az előzetes letartóztatását annak a 26 éves férfinak, aki a gyanú szerint bedrogozva elgázolt autójával egy nőt, majd áthajtott rajta. A nő belehalt a sérüléseibe - közölte a Budapest Környéki Törvényszék hétfőn. A végzés egyelőre nem jogerős, de végrehajtható.A férfit a hivatalos megfogalmazás szerint halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetéssel és más bűncselekménnyel gyanúsítja a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

A férfi Dunakeszin vezetett péntek este. Egy zebránál a lámpa a járműveknek pirosra váltott, az autók megálltak, a zöld jelzésre pedig több gyalogos elindult. A nagy sebességgel Budapest felől érkező sofőr azért, hogy ne ütközzön az előtte álló járműnek, a kormányt balra rántva áttért egy másik sávba és elütötte a zebrán szabályosan átkelő nőt, aki körülbelül 24 méterre repült az ütközés helyétől. A férfi nem állt meg, változatlan sebességgel ment tovább Vác felé, és kocsijának jobb oldali kerekeivel áthajtott a földön fekvő nőn, majd elhagyta a helyszínt.

Az elgázolt nő a kórházban belehalt sérüléseibe. A baleset után a férfi Fótra hajtott, ahol nekiütközött két parkoló kocsinak. Ekkor kiszállt autójából, a rendőrök előállították. A kábítószer-gyorsteszt THC-t mutatott ki a férfi szervezetében.

További friss információk
Három gyerek sérült meg egy budapesti lakástűzben - a gondatlan anya magukra hagyta őket
Bedrogozva gázolt halálra a gyalogátkelőhelyen egy asszonyt - az áldozat 24 métert repült
Pirotechnikai eszköz robbant fel egy kislány kezében, Szilben
Vádemelés: felborult a körhinta, nem volt rá engedély, a kezelő pedig részeg volt
Vasúti katasztrófát akadályoztak meg - egy személyvonat vezetője nem vette figyelembe a tilos jelzést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat