Ma: 2019.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Lóversenysport: „aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják“
Privatkopo.hu 2018.01.10. 7:36:00

„Valóban bosszúhadjárat folyik az ellenlábasokkal szemben a Kincsem Parkban. Aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják az útból“ - írja levelében a Privatkopo.hu egyik olvasója, aki 25 éves lóversenyes múlt után kényszerült arra, hogy feladja a karrierjét, az álmait - szakmai ellehetetlenítése miatt.„Tisztelt Szerkesztőség!    

 Csak biztatni tudom Önöket a lóversenyről szóló cikksorozatuk írásával kapcsolatban. Irásaik valósak és helytállóak. Én 25 éves lóversenyes múlt után kényszerültem arra, hogy feladjam a karrieremet, az álmaimat. Több száz verseny megnyerésével a hátam mögött, szakmai végzettséggel, egy nagy vállalkozással kényszerültem feladni - szakmai ellehetetlenítésem miatt.  

A jelenlegi vezetés többé-kevésbé ugyanazokból áll, akik kiszolgálták a korábbi igazgatót. Valóban bosszúhadjárat folyik az ellenlábasokkal szemben a Kincsem Parkban. Aki nem áll be a sorba, azt eltakarítják az útból. Lakatos Csaba mindig is megtalálta a kapcsolatot az áppen aktuális vezetéssel. Mindig is menedék volt neki a lovi. A kapcsolatai, a befolyása mindig is megvolt. Nem szeretnék személyeskedni, mert az életben csak kapcsolatok révén lehet érvényesülni, talpon maradni. Itt nem csak Lakatos Csabával van a probléma, hanem a vezetésben tapasztalható szakmaiatlansággal is. Kérdezem én, hány szakember van az ügetőn vagy a galoppon? Sok embernek volt/van tartozasa, ami abból eredt, hogy a lóverseny fizeteskeptelen volt éveken keresztül. 5-6 hónapos késésekkel fizették ki a versenydíjakat. Ennyi időt nehéz áthidalni pénzügyileg.

Szorítok Önöknek, hogy írásaik után talán valami pozitív is fog történni a lovin. Kérem, a nevemre ne tegyenek utalást.

Köszönettel: XY (teljes név a szerkesztőségben)“

További friss információk
Szilveszteri prolibűnözés: súlyos sérülést szenvedett egy 11 éves kislány
Taxival ütközött a Miniszterelnökséget vezető minisztert szállító gépkocsi
Vízzel teli aknába esett és életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Nem akart sétálni
Súlyos sérülést szenvedett egy gyerek egy hanggránáttól a Fradi-DVTK meccsen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat