Ma: 2019.04.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
Őrizetben a zsámbéki késelő
HP 2018.04.16. 13:52:00

Őrizetbe vették a rendőrök azt a tizenévest, aki egy szóváltás után halálra késelte egy ismerősét a hétvégén, Zsámbékon.A nyomozás adatai szerint április 15-re virradó éjjelen, egy társaság tagjai között szóváltás alakult ki - eddig tisztázatlan körülmények között - Zsámbékon. A vita során az egyik résztvevő késsel megsebesített egy 27 éves férfit, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A bűncselekményről értesített rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak.

Előállítását követően ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat