Ma: 2019.09.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Az utcán támadt rá haragosára, ököllel és viperával bántalmazta
Privatkopo.hu 2019.05.27. 13:18:00

A perkátai férfit a dunaújvárosi rendőrök előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 26-án, hajnalban elfogtak és előállítottak egy perkátai lakost.

A 37 éves férfi a gyanú szerint 2019. május 25-én, este, Perkátán, az Ady Endre utcában összetalálkozott egyik ismerősével, akivel már régóta haragban áll, és rövid szóváltást követően rátámadt a sértettre. Nagy erővel, ököllel többször arcon ütötte, majd a tarkóját és a hátát is verte, ettől a sértett az árokba esett.

Ekkor a sértett barátnője és a közelben lévők a támadót felszólították, hogy hagyja abba cselekményét, ő azonban egy viperát vett elő ruházatából, amellyel a földön fekvő férfi lábát több alkalommal megütötte, majd a helyszínről elmenekült.

A sértettet kórházba szállították.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül azonosították, és otthonában elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. május 26-án a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat