Ma: 2019.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Tíz elfogatóparancs volt érvényben ellene
police.hu 2018.01.17. 12:18:00

A Dabasi Rendőrkapitányság Örkényi Rendőrőrs járőrei 2018. január 16-án, dél körül egy Örkény külterületén parkoló Opel Astra típusú személygépkocsiban tartózkodó férfit akartak igazoltatni. A rendőröket észlelve a sofőr a gépkocsival - nagy sebességgel - elindult Örkény irányába, így a rendőrök követni kezdték.A férfi a rendőrök többszöri fény- és hangjelzése ellenére sem állt meg, majd Albertirsa, Bocskai utcában árokba hajtott, ezt követően a kocsit hátrahagyva, több ingatlan kerítésén átmászva, futva menekült tovább. Az örkényi járőrök a ceglédi rendőrök segítségével a menekülő férfit a Győzelem utcában elfogták és a Dabasi Rendőrkapitányságra előállították.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 39 éves nyársapáti férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság, a Szarvasi Rendőrkapitányság, a Szolnoki Rendőrkapitányság, a Jászberényi Rendőrkapitányság, a Paksi Rendőrkapitányság és a Dabasi Járásbíróság lopás miatt, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség hamis tanúzás miatt elfogatóparancsot adott ki. Továbbá a Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja a férfi körözését rendelte el, mivel nem kezdte meg a jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá több Dabas területén történt lopás elkövetésével is. A rendőrök G. Zsoltot ezekben az ügyekben gyanúsítottként kihallgatták, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe átkísérték.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat