Ma: 2019.10.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Idős asszonytól rabolt egy siófoki börtönérett
Privatkopo.hu 2019.06.14. 13:44:00

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen - azóta már ismertté vált - tettes ellen.Az eljárás adatai alapján 2019. június 11-én, az esti órákban egy férfi Siófokon fellökött egy kerékpárral közlekedő asszonyt, aki elesett és megsérült.

Miután fellökte a nőt, erőszakkal elvette a táskáját a benne lévő értékekkel és mobiltelefonnal, majd egy biciklivel elhajtott a helyszínről.

A férfit menekülés közben egy szemtanú megpróbálta feltartóztatni, akit az elkövető a dulakodás során egyszer ököllel megütött, amelyet követően a táskát és a biciklit hátrahagyva az eltulajdonított telefonnal a kezében elszaladt.

Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 21 éves helyi lakos, akit 20 percen belül, nyomkövető kutya segítségével elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A nyomozók Sz. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2019. június 13-án rendelt el.   

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat