Ma: 2019.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szívgyógyszerekkel oldotta meg a házassági vagyonmegosztást az 51 éves asszony
Privatkopo.hu 2019.02.22. 8:21:00

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt folytatott egy szabadbattyáni nővel szemben, aki szívgyógyszerek túladagolásával idézte elő a férje halálát.A nyomozás adatai szerint az 51 éves nő 2018 áprilisától - gyógyszerekkel - rendszeresen mérgezte férjét szabadbattyáni otthonukban. 2018. június 1-jén pedig a gyanúsított emberölési szándékkal nagy mennyiségű, vérnyomást, szívfrekvenciát és verőtérfogatot csökkentő tablettákat adott be a sértettnek, aki a gyógyszereket bevette, majd azt követő néhány órán belül keringés összeomlás és szívmegállás miatt meghalt.

Az eljárás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a nő több éve elégedetlen volt a házasságával, ami miatt a férjétől el akart válni és azt szerette volna, ha a férfi a lakóházukból elköltözik. Mivel sértett minden megoldást elutasított, a feleség hónapokig mérgezte, majd 2018 nyarán elhatározta, hogy gyógyszer-túladagolással megöli férjét.

2018. június 2-án a nyomozók a nőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság N. K.-t előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és 2019. február 19-én az iratokat átadta az ügyészségnek. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat