Ma: 2020.03.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Szeméremsértő kretént keresnek a gödöllői rendőrök (fotó)
Privatkopo.hu 2020.02.28. 3:40:00

A Gödöllői Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése és szeméremsértés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint a jelenleg még ismeretlen férfi 2019. április 5-én, 13 óra 20 perc körül, a kistarcsai HÉV aluljáróban egy lány kezét megfogta, akit néhány másodpercig visszatartott, vele szemben szeméremsértő módon viselkedett.

A feltételezett elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi S. utca 6-10. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, valamint névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat