Ma: 2019.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Eddig 51 szánkótolvajt állított elő a rendőrség
Privatkopo.hu 2018.12.15. 5:36:00

Összesen ötvenegy tüntetőt állítottak elő, huszonkettőt vettek őrizetbe a szerdai és csütörtöki budapesti demonstrációkkal kapcsolatban - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).A tüntetéseken tizennégy rendőr sérült meg. A BRFK közölte: a szerdai tüntetéssel összefüggésben 35, a csütörtökivel kapcsolatban 16 embert állítottak elő. A szerdai demonstráció után a rendőrök tizenhárom, a Központi Nyomozó Főügyészség öt embert vett őrizetbe. A csütörtöki demonstrációval kapcsolatban négy ember van őrizetben.

Az előállítások indokai között garázdaság, rongálás, lopás, és hivatalos személy elleni erőszak szerepel.

A rendőrök előállítottak egy belga és egy német állampolgárt is, velük szemben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

A csütörtöki tüntetéseken az előállítások mellett közel 300 embert igazoltattak, közülük 201 ember ellen közlekedési szabálysértési feljelentést tettek. A szerdai tüntetéseken kilenc rendőr, csütörtökön pedig további öt sérült meg.

Úgy tudni, hogy a szerdai tüntetéseken előállítottak közül tizenegy ember büntetett előéletű (jellemzően lopás, garázdaság miatt).

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat