Ma: 2020.06.02.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Két salgótarjáni genetikai hulladéknak nagyon megtetszett egy lány telefonja - persze, hogy erőszakkal elvették tőle
Privatkopo.hu 2019.01.20. 6:56:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 18-án, kora délután az egyik tanintézet igazgatója tett bejelentést, miszerint az iskola egyik tanulóját ismeretlen személyek kirabolták.
A salgótarjáni nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút, ezt követően a 15 éves társa a rendőrkapitányságon önként megjelent.

A beszerzett adatok alapján Salgótarján belvárosában, az utcán a két fiatalkorú - néhány perccel a bejelentést megelőzően - megszólította a sértettet, aki erre nem reagált, ezért őt a járdán követni kezdték, majd a 16 éves fiú a lányt az arcán megütötte és kezéből a mobiltelefonját erőszakkal kivette, füléből a fülhallgatót kitépte, és azokkal a helyszínről elmenekültek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a két fiút rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, a sértettől elvett telefont a 16 éves fiú ruházatában megtalálták, és lefoglalták.

A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat