Ma: 2019.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron
Privatkopo.hu/MTI 2019.02.15. 13:53:00

Vádat emeltek egy 36 éves nő ellen, aki egy baltával megölte 81 éves nagymamáját, Sarkadkeresztúron - közölte a Békés Megyei Főügyészség. Az elkövető a holttestet az udvari kukába rejtette.A 36 éves cserszegtomaji nő 2017. november 9-én, este kereste fel a 81 éves asszonyt, hogy pénzt kérjen tőle. A két nő között vita alakult ki, amely másnap reggel is folytatódott. Ekkor az unoka a szerszámosládából kivett egy baltát, és a konyhában a neki háttal álló sértettet kétszer fejbe vágta.

Az idős asszony összeesett, a vádlott pedig egy ideig a szomszéd szobában dohányozva hallgatta nagyanyja hörgését, ezután még legalább ötször lesújtott rá a baltával. Az idős nő meghalt.

A vádlott ekkor magához vette nagyanyja nyakláncát, arany fülbevalóit, a holttestet pedig egy irhakabáttal együtt az udvari kukába rejtette. Összetakarított a házban, a baltát letörölte, a véres szőnyeget elrejtette, az összevérezett függönyt elégette. Magához vette az idős asszony laptopját, valamint további ékszereket is, és indulni készült. Ekkor azonban megérkezett a nagyanyja szomszédja és annak hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

A Békés Megyei Főügyészség a nőt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolta meg, és életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Az eljárás a Gyulai Törvényszéken folytatódik.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat