Ma: 2018.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
13 éves rabló ellen emeltek vádat
HP 2018.04.19. 13:54:00

Rablás kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy 13 éves fiú ellen, aki egy hozzá hasonló korú gyereket próbált kirabolni tavaly nyáron, Szerencsen.A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a vádlott fiú 2017 júniusában, Szerencs belvárosában sétálgatott, amikor meglátta a vele egykorú sértett fiút, kezében egy ötvenezer forint értékű mobiltelefonnal.

Odament a sértetthez és beszélgetést kezdeményezett vele, majd rövid idő múlva előrántott a zsebéből egy eldobható ,,biztonsági" borotvát és azzal fenyegette a sértettet, hogy megvágja, ha nem adja át a telefont. A sértett erre nem volt hajlandó, ezért a vádlott közölte vele, hogy akkor verekedjenek meg a készülékért.

Mivel a sértett ezt sem teljesítette, ezért felszólította, hogy adjon át háromezer forintot. A sértett fiú, hogy szabaduljon a helyzetből, közölte, hogy csak úgy tud pénzt adni, ha hazamegy. A vádlott szorosan a sértett testi közelségében kísérte a fiút hazáig. Itt a sértett bement a házba és anyjának elmondta a történteket. A szülő kiment az utcára, de ekkor a vádlott elszaladt.

A rendőrök nem sokkal ezután elfogták. Az időközben újabb bűncselekmény miatt előzetes letartóztatásba kerülő vádlottal szemben az ügyészség javítóintézeti nevelés elrendelését indítványozta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat