Ma: 2019.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nőt rúgott fejbe P. János
police.hu 2018.01.16. 10:21:00

A gödöllői rendőrök garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy veresegyházi férfi ellen.A nyomozás adatai szerint P. János 2017. június 24-én, 18 óra 30 perc körül Veresegyházon, az  Állomás utcában a sértettet egy korábbi konfliktus miatt a hajánál fogva hátra rántotta, amelynek következtében a nő a földre esett, ahol az agresszív férfi fejbe rúgta.

A rendőrök a bejelentést követően a 45 éves férfit otthonában elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A gödöllői rendőrök a P. János ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat