Ma: 2020.02.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy 88 éves férfit megölt, egy 52 éves nőnek pedig súlyos sérüléseket okozott a 24 éves cigánybűnöző
Privatkopo.hu 2019.03.26. 12:12:00

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves pándi férfi ellen.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 22-én, este betört egy pándi házba, ahol egy szerszámnyéllel bántalmazta az ott lakó 88 éves férfit és annak élettársát, egy 52 éves nőt. A bántalmazás után az elkövető elhagyta a helyszínt.

A sértett férfi 2019. március 23-án, kórházba szállítását követően életét vesztette, a nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

Az esetről 2019. március 23-án, délután érkezett bejelentés a rendőrségre, amelyet követően rövid időn belül a rendőrök Pándon elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 24 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A további eljárást a gyanúsítottal szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja.       

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat