Ma: 2019.01.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Egy nap alatt öt drogdílert fogtak el
police.hu 2018.01.18. 9:33:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai a nyomozás során megállapították, hogy három testvér - a 32 éves T. Szilveszter, a 30 éves T. Kornél, valamint a 26 éves T. Thomas - és két társuk rendszeresen árult kábítószert, Budapesten.A 21 éves Sz. Dániel és a 44 éves K. Gyula először csak fogyasztás céljából vett kábítószert a három férfitól, majd kis idő elteltével ők is beszálltak a kábítószer-kereskedésbe. Később a marihuána, az amfetamin, valamint a kokain kereskedelmi mennyiségű beszerzésében és tárolásában is segédkeztek.

A rendőrök Sz. Dánielt, T. Kornélt és T. Thomast 2018. január 16-án 11 óra 25 perckor fogták el Budapest XIII. kerületében. Még aznap 14 óra 40 perckor egy óbudai benzinkútnál a harmadik testvért is elfogták, majd két órával később III. kerületi lakcímén K. Gyulát.

A nyomozók az öt budapesti férfi lakásán tartott házkutatáskor egy kábítószer-kereső kutya segítségével közel 5 kilogramm marihuánát - amelynek értéke 12,5 millió forint -, több mint 0,5 kilogramm kábítószer gyanús fehér port, 330 tablettát, a kábítószerek csomagolásához használatos eszközöket, 5 500 eurót és több mint 3 millió forintot találtak. A rendőrök lefoglaltak három autót is, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy azokat a kábítószer-kereskedésből befolyt összegekből vásárolták.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd -  őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat